Who the PUC is PUC

PUC koopt en verkoopt gebruikte (tweedehands) A-merk pc’s zoals Lenovo, Compaq, HP, ....
Hoogste kwaliteit dus!

Who the PUC is PUC?PUC werd opgestart in 1998 en concentreerde zich toen vooral op de handel van tweedehandsapparatuur naar bedrijven in het buitenland. In 2000 werd het bedrijf een BVBA met drie vennoten.

Begin januari 2001 werd een eerste winkel geopend in een voormalig tankstation in Zurenborg, Antwerpen. Sindsdien focust PUC meer op de Belgische SOHO-markt (small office and home office), scholen en non-profit organisaties.

Eind 2006 verhuisde PUC naar de huidige locatie gelegen in de Uitbreidingsstraat 390, te Berchem (Antwerpen).

PUC engageert zich om actief samen te werken met organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam consumeren ondersteunen, of organisaties die ten dienste staan van de bedrijven uit de sociale of meerwaarde-economie en duurzame, professionele oplossingen ondersteunen.

PUC laat regelmatig van zich horen met opmerkelijke campagnes in de regio Antwerpen. Zo kwam het bedrijf bijvoorbeeld op de proppen met het Belgisch kampioenschap PC-werpen.
Dit project lag mee aan de basis van het ontstaan van het Guerillaland festival. Antwerpen smijt er natuurlijk in de eerste plaats mee omdat het een onfeilbare therapie is tegen de frustratie die voortkomt uit al die gecrashte Pc’s, nukkige internetverbindingen en moedwillige software.

Er wordt kortom eindelijk –en met veel blikschade- wraak genomen op de heerser van de 21ste eeuw. Met dit kampioenschap maakt PUC echter een moraliserende knipoog naar onze wegwerpmaatschappij. Een computer, die zomaar wordt weggegooid, veroorzaakt immers meer vervuiling dan een gemiddelde afgedankte personenwagens.

Verder participeert PUC ook in allerlei projecten (televisieproducties als Matroesjka's, Hel van Tanger, Windkracht 10, Dossier K) en werkt het bedrijf samen met de culturele sector (vzw Guerilla, RASA, Bâtard Festival, De Roma, Monty, Sfinks, Verbeke foundation). Ondanks het feit dat PUC een commerciële onderneming is (we moeten tenslotte eten), houdt het er een gezonde filosofie (of beter gezegd: PUCologie) op na en zal winstbejag nooit primeren over het aanbieden van de beste kwaliteit en een goede service.

Al deze factoren, in combinatie met een opvallende laagdrempeligheid, hebben ervoor gezorgd dat PUC in een mum van tijd is uitgegroeid tot een succesvol, gerespecteerd en zowaar geliefd bedrijf.

Het resultaat: meer dan 10.000 klanten

Afdrukken

News portal

Copyright 2016 - PUC (Pro Used Computers). Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling en integratie door FERENTIS - advies digitale media en online communicatie.