• Particulieren ] en [ kleine ondernemingen
 • Particulieren ] en [ kleine ondernemingen
 • Particulieren ] en [ kleine ondernemingen

  Wij gaan ervan uit dat men bij de aanschaf van een computer maximum 2 jaar verder kan kijken.

  Heb jij nu al een idee wat je binnen 2 jaar met een computer gaat aanvangen? In onze PUC-shop zoeken wij samen met jou naar de beste oplossing.

 • Particulieren ] en [ kleine ondernemingen

  Standaard op onze merkcomputers: 3 jaar garantie!

  Indien er problemen zijn, kan je terecht bij onze uitstekende dienst na verkoop. Om kwaliteit te garanderen handelen wij enkel en alleen in A-merken (Lenovo, Compaq, HP,...)

  In de traditionele computerwinkel kan men computers kopen die maximum de laatste 6 maanden gefabriceerd zijn. Maar hoeveel mensen hebben die kracht nodig?

 • Home
 • Particulieren en kleine ondernemingen

Aanbod

Staar je niet blind op cijfers en termen, wij trachten je een computer voor te stellen die zo goed mogelijk aan jouw behoeften voldoet. 

Waar ben je naar op zoek?
Kom eens kijken naar het aanbod in onze winkel.

Noteer alvast WAT je wil aanvangen met je computer. Ga je speciale softwareprogramma's gebruiken (Photoshop, AutoCad, Flash,...) vergeet dan niet de systeemvereisten te noteren. Des te beter je jouw behoeften kan voorleggen, des te sneller kunnen wij je helpen met de meest gepersonaliseerde oplossing.

 • Computers (A-merk pc’s zoals Lenovo, Compaq, HP,.....)
 • Laptops (draagbare pc's van de hoogste kwaliteit)
 • TFT schermen in alle formaten

PUC kan altijd gecontacteerd worden om te informeren naar het aanbod. Of je komt toch gewoon tijdens de openingsuren even langs in onze winkel.

Maria Heylen – een particuliere klant

Deze klant werkt al acht jaar met haar huidige PC. Ze heeft hem tweedehands bij PUC gekocht. Het gaat om een vrouw van 74 jaar die al jaren jeugdboeken schrijft.

"In gewone computerzaken is men vaak verplicht computers te kopen met allerlei functies die men onbenut laat - maar waar men wel een prijs voor betaalt."

Lees meer

Afdrukken

Milieubewustzijn

Een laptop, minder energie én milieuvriendelijker?

We worden vandaag de dag overstelpt met reclamebeelden van trendy mensen (zoals u en ik?) achter een laptop, allemaal even stralend en zorgeloos en allemaal even slank. Je zou bijna gaan geloven dat een laptop de kortste weg is naar succes, geluk en de perfecte maten.

"Laptops hebben onmiskenbare voordelen. De ruime PUC ervaring leert dat ook de nadelen bepaald niet min zijn. Nadelen waar de meeste verkopers je gemakkelijkheidhalve liever niet aan herinneren."

Lees meer

Afdrukken

Milieubewustzijn

EU recycleert maar vergeet afvalberg elektronica te verkleinen

In 2012 keurde het Europees parlement een nieuwe Europese wetgeving voor de verwerking van elektronisch afval goed. Een stap in de goede richting: de lidstaten worden verplicht meer elektronisch afval in te zamelen. In haar motivatie voor de nieuwe wetgeving spreekt de EU over de niet te overziene groei elektronisch afval de komende decenia: 12 miljoen ton e-waste tegen 2020. Maar is het dan niet naïef om enkel op het einde van de levenscyclus van een product actie te ondernemen? We zijn al jaren fan van de slogan 'Reduce, Reuse, Recycle' maar Europa heeft het alleen op de derde R begrepen.

Lees meer

Afdrukken

News portal

Copyright 2016 - PUC (Pro Used Computers). Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling en integratie door FERENTIS - advies digitale media en online communicatie.