Bart Coenen - hoofdredacteur en webmaster Velt vzw.

Bart Coenen is hoofdredacteur en webmaster bij de sociaal-culturele vereniging Velt vzw. Deze organisatie wil vanuit een ecologisch verantwoord gedachtegoed via publicaties en samenwerkingsverbanden de mensen sensibiliseren tot een milieuvriendelijke, duurzame levensstijl.

Naar eigen zeggen wil Velt gestalte geven aan het ecologisch leven in huis en tuin. Meer dan 12000 gezinnen zijn lid, waarvan 11000 in Vlaanderen en 1000 in Nederland. Deze leden maken met hun lidmaatschap duidelijk dat ze ecologisch willen leven. Leden krijgen een abonnement op het Velt-tijdschrift "Seizoenen" en genieten van een doorleefd, milieubewust verenigingsleven.

De organisatie is sinds begin 2007 klant bij PUC. Ze beschikt over een 20-tal computergebruikers en 14 computers, waarvan 4 draagbare en 10 desktops.

Lees meer

Afdrukken

Anja Huybrechts - zaakvoerder computer trainingsbedrijf ECT

Anja Huybrechts is zaakvoerder van het computer trainingsbedrijf ECT, executive computer training. Het biedt bedrijven en particulieren een uitgebreid gamma aan cursussen aan om de computerkennis van werknemers en personen op een zo efficiënt mogelijke manier te verbeteren.

Grotendeels organiseert het de cursussen zelf, af en toe werkt het samen met partners om ook in de specifieke, gespecialiseerde cursussen te kunnen voorzien. Gedurende acht jaar heeft het op PUC een beroep gedaan voor de inrichting van zijn klaslokalen.

Lees meer

Afdrukken

News portal

Copyright 2016 - PUC (Pro Used Computers). Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling en integratie door FERENTIS - advies digitale media en online communicatie.