• Bedrijven ] scholen [ non-profit
 • Bedrijven ] scholen [ non-profit
 • Bedrijven ] scholen [ non-profit

  Een pc die 3 tot 5 jaar oud is, heeft doorgaans ook voldoende capaciteit voor alledaags gebruik in bedrijven.

  PUC heeft een gamma in voorraad dat teruggaat van 6 maanden tot 5 jaar.

  Bij een aanvraag van een behoefteanalyse werkt PUC een gepersonaliseerde oplossing uit die voldoet voor milieuvriendelijke organisaties en bedrijven die computers graag een tweede leven geven.

 • Bedrijven ] scholen [ non-profit

  Standaard op onze merkcomputers: 3 jaar garantie!

  Indien er problemen zijn, kan u terecht bij onze uitstekende dienst na verkoop. Om kwaliteit te garanderen handelen wij enkel en alleen in A-merken (Lenovo, Compaq, HP,...).

 • Home
 • Bedrijven, scholen en non-profit

PUC ondersteunt bedrijven bij de implementatie van hun deugdelijk bestuur

PUC ondersteunt bedrijven bij de implementatie van hun deugdelijk bestuur (corporate governance).

Waarom kiezen bedrijven voor tweedehands? Niet enkel en alleen om financiële redenen zo blijkt, want veel organisaties kiezen er steeds meer voor om de beginselen van duurzame ontwikkeling bij hun besluitvorming te betrekken en hun milieuprestaties voortdurend te verbeteren. PUC bevordert en stimuleert elke verantwoorde wijze van ontwerp, gebruik, hergebruik, recyclage van computer- en netwerkproducten.

Anja Huybrechts - zaakvoerder computer trainingsbedrijf ECT

 • "Sinds kort beschikken wij over onze vierde ‘portable klas’. Dit is een systeem waarbij wij onze computeruitrusting verhuizen naar de bedrijven die dat wensen.

  Ook voor deze klassen gebruiken wij materiaal van PUC, gaande van schermen tot computers zelf."

Bart Coenen - hoofdredacteur en webmaster Velt vzw.

Bart Coenen is hoofdredacteur en webmaster bij de sociaal-culturele vereniging Velt vzw. Deze organisatie wil vanuit een ecologisch verantwoord gedachtegoed via publicaties en samenwerkingsverbanden de mensen sensibiliseren tot een milieuvriendelijke, duurzame levensstijl.

Naar eigen zeggen wil Velt gestalte geven aan het ecologisch leven in huis en tuin. Meer dan 12000 gezinnen zijn lid, waarvan 11000 in Vlaanderen en 1000 in Nederland. Deze leden maken met hun lidmaatschap duidelijk dat ze ecologisch willen leven. Leden krijgen een abonnement op het Velt-tijdschrift "Seizoenen" en genieten van een doorleefd, milieubewust verenigingsleven.

De organisatie is sinds begin 2007 klant bij PUC. Ze beschikt over een 20-tal computergebruikers en 14 computers, waarvan 4 draagbare en 10 desktops.

Lees meer

Afdrukken

Anja Huybrechts - zaakvoerder computer trainingsbedrijf ECT

Anja Huybrechts is zaakvoerder van het computer trainingsbedrijf ECT, executive computer training. Het biedt bedrijven en particulieren een uitgebreid gamma aan cursussen aan om de computerkennis van werknemers en personen op een zo efficiënt mogelijke manier te verbeteren.

Grotendeels organiseert het de cursussen zelf, af en toe werkt het samen met partners om ook in de specifieke, gespecialiseerde cursussen te kunnen voorzien. Gedurende acht jaar heeft het op PUC een beroep gedaan voor de inrichting van zijn klaslokalen.

Lees meer

Afdrukken

News portal

Copyright 2016 - PUC (Pro Used Computers). Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling en integratie door FERENTIS - advies digitale media en online communicatie.